Szolgáltatások

Egyéni megoldásfókuszú coaching

A központi szerepet a remélt jövő fogja alakítani. Közösen megtaláljuk az erőforrásokat a hibák helyett.

Ebben a megközelítésben arra fókuszálunk, hogy az ügyfél vegye észre miből fogja tudni, hogy céljait elérte, és mi az, amit már most is tesz, ennek eléréséhez. A megoldás felé nézünk ahelyett, hogy a problémára helyeződne a középpont. A központi szerepet a remélt jövő fogja alakítani. Közösen megtaláljuk az erőforrásokat a hibák helyett, az ügyfél meghatározza a lehetséges és remélt jövőképét, felszínre hozzuk a már meglévő eszközöket, melyek az elképzelt jövőt szolgálják, úgy hogy az ügyfél érezze saját magát az élete szakértőjének.

Egyéni megoldásfókuszú coaching

Ft

25.000,-

90 perc

Business coaching

Coacholhatok-e vezetőket, ha én nem voltam ilyen beosztásban?

Nézeteim szerint egy coach, aki nem volt főnök, hasznos segítője lehet egy vezetőnek, például azért, mert hitelesen visszatükrözheti, milyen fogadtatása lehet az irányító döntéseinek munkatársai körében. Egy coach, aki kívülről nézi a dolgokat, talán pont azokat a kérdéseket fogja feltenni egy top menedzsernek, amelyekkel az a saját környezetében már nem is találkozik. Hiszem, hogy coachként a hozzáállásunk, a módszertani tudásunk a lényeg, és az emberi viszonyulásunk.

A férjem vezető én a másik oldalról látom.

Business coaching

Ft

25.000,-

90 perc

business coaching
kamasz

Coaching kamaszokkal

Göntér Mónika irányítása mellett végeztem el a Megoldásfókuszú coaching képzést gyerekekkel és kamaszokkal. A képzés megerősített abban, hogy a coachnak helye van a fiatalok között is.

A kérdéseimen kívül a szememet és a szívemet tudom felajánlani az ifjaknak.

Coaching kamaszokkal

Ft

17.000,-

60-90 perc

Égető kérdések
– online coaching (majdnem) azonnal

Hívj, ha elakadtál! Találunk időt az SOS kérdésekre online is.

Égető kérdések – online coaching
(majdnem) azonnal

Ft

17.000,-

30 perc

rapid coach
keresztény szemléletű coaching

Keresztényszemléletű coaching

Isten, Igéje által egy olyan szemüveget ad az ember kezébe, amellyel merészen nézhet szembe a megoldandó helyzettel, hiszen az isteni pártfogás nem csupán a természetfeletti, rajtunk kívül álló segítséget foglalja magában, hanem egyúttal azt a képességet, hogy mi magunk is rátermettek vagyunk egy nehézség megoldására, amelyhez elég lehet akár egy csekély mustármagnyi hit is.

“Ne félj, mert én veled vagyok; ne csüggedj, mert én vagyok Istened; megerõsítelek, sõt megsegítlek, és igazságom jobbjával támogatlak.” 

Ézs 41,10

Keresztényszemléletű coaching

Ft

25.000,-

90 perc

PárosBoros

A párosboros a párok csendes éje gyertyafénnyel megspékelve. A fények mellett a borok csillogását is élvezhetik legkevesebb négy  különböző ízárnyalatban. Neves sommelier társammal, Kovács Antal, örökös magyar bajnok sommelier-vel hívjuk a párokat. 

Játékos feladatok és  építő kérdések segítségével a még intenzívebb  egymásra figyelésre ösztönzünk csendesen és diszkrét módon. Lehetőség adódik rápillantani  társunkra ragyogó szemmel. Kötelező rész nincs. A pároknak lehetőségük lesz önmagukkal foglalkozni  nem nyilvánosan, diszkréten, egymással megbeszélni a kapcsolatukat érintő kérdéseket. A párok egymás iránti elköteleződésének elmélyítésben, szeretettelibb elfogadásában lehetnek ezek a gondolkodásra késztető válaszok hatékonyak. Hiszem, hogy a tudatos, közös munka a boldog kapcsolat alapja, ahol egymás támogatása, megtartása kérdésen felüli állapot.

PárosBoros

Ft

22.000,-

Az ár egy párra értendő. kb. 120-150 perc