Vélemények

Ti mondtátok rólam:

Mélységes empátiával, lényeglátással és kellő határozottsággal már az első találkozás alkalmával sok mindenre rávilágított

Csilla

Böbével együtt lenni, beszélgetni egy nagyon megnyugtató érzés. Bizalmat kelt és nagy tapasztalata biztonságot nyújtó. Bölcs megerősítései mind hitelesek, neki mindent elhiszek. Segít rávezetni a megoldáshoz vezető útra, mindezt lágyan, kedvesen teszi. Sosem felejtem el a vele való találkozásokat, annyira meghatározó és mély benyomást keltettek bennem.

Noémi

Böbe kedves, ugyanakkor határozott és lényegretörő. Olyan összefüggésekre mutat rá amelyek fontos mérföldkövei lehetnek céljaink elérésében

Csilla

Ahol Böbe megjelenik, ott megváltozik és elintéződik minden. 🙂 

Marian

Kedves Böbe! Először is köszönöm, hogy leültünk beszélgetni, meghallgattál, együtt gondolkodtunk, leírtál szempontokat, amely mentén érdemes tovább haladni a munka –munkaterület váltás, változtatás érdekében. Köszönöm a rám szentelt idődet, gondolataidat, érzéseidet, imáidat. Nagyon jó volt beszélgetni, jól megbeszéltettél, jók az összeírások, gondolatok, szempontok.  SDG Ölelés

Csilla

Böbe szenvedélyes elkötelezettje a szakmájának, önzetlen segítője az embertársainak. Különös érzékenységgel hallgatja meg az embereket, és minden esetben próbál a segítségükre lenni. Őszintesége már az első beszélgetés alkalmával elvarázsol. Ő az, aki még a visszahúzódó emberekkel is pillanatok alatt egy hullámhosszra kerül… – mert figyel rájuk, és mert megérti őket.

Mikula-Pásti Marianna

Kedves Böbe! Volt olyan nap, amikor nagyon nem ment, most jobb, ma már több mosolygás is volt. Három hete teljesen átértékeltem a kapcsolatokat, hiszen mindegyiken dolgozni kell, még azon is, amit a legbiztosabbnak gondoltam. Találtam célt, nem csak a „túlélés” van.

Viki

Böbe, aki szívével hallgat és hitével segít megtalálni a válaszokat kérdéseinkre. Jó vele sétálni az erdőben, mert biztos lehetsz, hogy olyan útra tértek, ahonnan Te is rálátsz a gondjaidra és megtaláljátok azt az ösvényt, ami a megoldáshoz vezet. Nyugalmat és derüt sugároz, a legzordabb percekben is erőt ad mindenkinek! Csak bátorítani szeretnélek , hogy ismerd meg Böbit!

Mariann

Böbét a PTF-en ismertem meg, ahol a Keresztény szemléletű coaching és vezetés szakon tanult. Hamar feltűnt, hogy ő az egyik legaktívabb hallgató az óráimon, látszott, hogy van célja a képzéssel és ezért hajlandó is megdolgozni. Rendszeresen összefutottam vele főiskolán kívüli képzéseken is, és mindig lenyűgözött az az alázat, amellyel tanulmányait folytatta. Láttam őt beszélgetéseket vezetni: határozott hangszínével, stabil kiállásával kifejezetten biztonságos légkört tud teremteni, miközben érzelmileg is intenzíven kapcsolódik beszélgetőpartneréhez. Találkoztam vele életének nehezebb időszakában is, és példaértékű, ahogyan hittel, munkával nemcsak felállt a nehéz helyzetből, hanem az abból tanultakat beépítette az életébe, munkájába. Nem fél szembenézni a nehézségekkel, és elismerésre méltó bátorsággal áll ki mások mellett, ha igazságtalanságot lát. Sejtem, hogy ezekből a tapasztalataiból is merít, amikor a rá annyira jellemző elfogadó szeretettel, kíváncsisággal, megértéssel fordul ügyfelei felé.

Göntér Mónika PCC, coach, mentorcoach, tréner, főiskolai oktató

Milyen jó a coach? Általánosságban nem tudom, de azt igen, hogy nekem mi a jó.  A jó coach tükröt tart: segít megtalálni magadban azt, amire épp szükséged van, nem készen adja, hanem megmutatja, merre keresd. A jó coach kiméletlen: kiránt az önsajnálatból;  A jó coachról elhiszed, hogy veled van nehéz utadon, tisztánlátására, tárgyilagosságára mindig számíthatsz. A jó coach kemény.  Nagy mázlim van. Nekem jó coachom van: Varnyú Böbe.

Valéria

Megvan a jelenet a Mátrixból, amikor Morpheus választásra biztatja Neot? Piros tabletta vagy kék? Kilépsz a Mátrixból vagy visszadugod a fejed a kényelmes önáltatásba? Realitás vagy látszat?  Na, valami ilyesféle választás elé állított engem Varnyú Böbe. Tiltakoztam a felkínált realitás ellen, mondván az nem realitás, legfennebb a realitásnak egy sarkított, kicsavart változata. Most is látom a tekintetét, ahogy rám nézett, teljesen higgadtan feltett egy rövid, egyszerű kérdést és várta, hogy megválaszoljam azt. A válasz rendszerint, ha kiszenvedtem magamból, levetve az önáltatás hímes köntösét, megrázó volt és rendszerint a rideg valóságot tükrözte, amivel nem akartam szembesülni. S mi a legszebb benne? Hogy mindezt a saját számból kellett hallanom.  Ha kevésbé urbánus hasonlatot alkalmaznék, mondhatnám azt is, hogy Böbe az én lelki paszulykaróm. Kicsit olyan ez, mint a „sót az ételben”. Szorgalmasan tanulom (pontosítok: igyekszem tanulni) hogy fel/ visszaépítsem önmagamat, hogy újra szeressem magamat, de néha (sokszor) kudarcot vallok. Ilyenkor megy az SOS-üzenet Böbének, hogy „tudunk beszélni?” És ő mindig tud. Őszintén nem tudom, hogy csinálja. Mindig tud és mindig – rendszerint egy egyszerű kérdéssel vagy rövid megjegyzéssel – helyre is tesz.  Már látom a tendenciát, egyre erősödik a száram, de a tudat, hogy ott van, erőt adó.  Nem mellékesen említem, hogy észrevétlenül szereztem egy barátot is. Mit kívánhat az ember ennél többet?

Franciska

Drága Böbe, hálás vagyok az Úrnak, hogy megismertelek. Mostmár bevallhatom, hogy találkozásunkkor még nem is tudtam, hogy létezik ilyen foglalkozás: keresztyén coach. Mélyrepüléseim során önzetlenül felajánlott beszélgetéseink alatt rájöttem, hogy igazából ez nem is egy foglalkozás, hanem egy olyan küldetés, amely segít a lelki sérüléseink gyógyulásában, az előttünk álló akadályok elhárításában, önmagunk megismerésében, céljaink felfedezésében. Sokat sírunk, sokat nevetünk. Tudom, hogy még hosszú út áll előttem. De Te reményt adtál nekem arra, hogy sikerülhet. Sikerülhet túljutni a nehézségeken és megtalálni újra azt a boldogságot, azt az örömöt, amit valahol útközben az évek alatt elveszítettem… Szakmai tudásod, végtelen türelmed, empátiaképességed, soha véget nem érő odafigyelésed, törődésed, kitartásod, örök mosolyod példamutató értékű számomra. Egy igazi angyal vagy, mert a barátok olyan angyalok, akik felemelnek, amikor elfelejtünk repülni.  Áldásokban gazdag Életet és szolgálatokat kívánok Neked. Szeretettel, Ági

Ági

Értékelések a közösségi oldalon:

Szia Böbe, reggel arra ébredtem, hogy írok Neked, Rólad. Ez született, használd belátásod szerint. „Böbével „Meghallgatunk. online.hu” csapatában találkoztam. Vannak találkozások, amikor azt érzed, hogy a másikkal van valami nagyon mély lelki közösséged. A Böbével való találkozásom nagyon ilyen. Böbe erős hittel rendelkező, mélyen érző, mélyen gondolkodó Ember. Látva az én útkeresésemet, önmagamhoz, a Teremtőhöz, szinte észrevétlenül van mellettem és nyújt támogatást, ad erőt a távolból. Valahogy mindig megérzi, hogy mikor van szükségem egy kérdésre, egy jelzésre, vagy egy beszélgetésre és akkor egyszer csak ott van, tapintatosan és erőt adóan, szilárdan mellettem. Rendkívül értékesnek tartom Őt, nagyon fontos Emberré vált az életemben. Született segítő.

Scherer Jóska

Amikor az életem tavaly összeomlott, elvesztettem a múltam egy részét, de vele együtt a jövőképemet is. Találkoztam Böbével egy tavaszi napon, amikor minden tekintetben padlón voltam. Ő azzal fogadott, hogy „mennyire jól nézek ki” – teljesen kizökkentve a medremből. Beszélgettünk vagy húsz percet, megosztotta velem az otthonról hozott ebédjét és kicsalogatta belőlem, hogy tulajdonképpen van egy régi álmom, aminek a megvalósításához nem is kell olyan sok minden. Segített, hogy kimondjam: Nyáron belevágunk! Megfogadtam a javaslatát, kiírtam a tükrömre filccel. Abban néztük magunkat nap mint nap. Nyárra elkészültünk a tervezett lépésekkel és belevágtunk a munkába, ami azóta is szépen fejlődik. Nem csupán az álmomat kezdtem el élni, de a ténykedés közepette a lelkem is gyógyulni kezdett. Örök hála érte!

Morovics Erika

Tiszta szívből ajánlom Böbét! A kisugárzásának köszönhetően az emberből csak dől a szó 🙂 . Nagyon jó hallgató és a tökéletes pillanatban feltett kérdéseivel rátapint a lényeges dolgokra. Segített, hogy más szemszögből is láthassam a „problémákat”. Nagyon sok dolgot letisztáztam ennek hatására a fejemben.

Dienes Zsuzsanna

Köszönöm az inspiráló beszélgetést, ami egyszerre volt megnyugató és aktivizáló, lelkesítő és gyengéd, erősítő és talpra állító. Hiteles vagy, és köszönöm, hogy elfogadsz engem ott, ahol éppen tartok, ugyanakkor a határaimat tiszteletben tartva mégis bátorítasz a komfortzónám elhagyására, és a hitben megtehető következő lépésre 🙂 Hálás vagyok Istennek érted!

Halászné Barlai Katalin

Böbe❤Még 1x szeretném a fantasztikus élményt amit Tőled kaptam.
Izgatottan vártam a a mai délutánt,vártam,hogy miről és hogyan fogunk majd Böbével beszélgetni.Szerintem akármiről is beszélgethettünk volna,az én döntésem volt.Elmeséltem az éppen aktuális állást az életünkben,igazából,egy teljesen kívülálló véleményére voltam kíváncsi,vagy méginkább egy megerősítésre,hogy a döntést amit már rég meghoztam,helyes avagy nem.Vagy valami ilyesmi.Ha egy olyan emberrel beszélgetsz,aki ismer és kötödése van hozzád,nem biztos,hogy azt a tükröt mutatja amit látni akarsz,ellenben egy vad idegen,simán eléd tartja.Megerősítést,vagy támogatást,vagy nem is tudom mit vártam,ehelyett tulajdonképpen olyan számomra teljesen más perspektívába helyezte az egész beszélgetést,hogy a végére nem maradtak kérdések,csak mérhetetlen nyugalom és pozitív érzés,úgy mindennel kapcsolatban.Volt egy kiemelkedően csodás pillanat,amikor a lezárás,az elengedés,a véglegbezárásról esett szó,hogy olyan nincs,hogy vége,de olyan van,hogy új kezdet ,aminek számtalan útja lehet,és bármelyiken is indulsz el,az Téged szolgál majd.(Jó,persze nem pont, szó szerint,mert még hatás alatt vagyok.)
Szóval,merj beszélgetni,mert lehet,hogy a problémád nem is akkora mint hiszed,elég ha más szemszögből is megvizsgálod és szemed előtt válik minden világossá.❤

Kutasi Mónika

A Facebookon keresztül hallottam Böbéről, és már az első látott bejegyzések után az volt érzésem, hogy szeretnék találkozni vele. Sok hónap után rászántam magam, hogy megkérdezzem , van-e még lehetőségem. Sokminden történt velem az utóbbi 2-3 évben, tényleg sok minden, nem rossz dolgokra gondolok, de kicsit úgy éreztem, fogalmam sincs mit szeretnék a közeli és távoli jövőben kezdeni a lehetőségeimmel. Így nem is vártam semmi megoldásfélét a beszélgetéstől, hiszen ez olyan lehetetlennek tűnt. És mégis, már pár óra múlva ,mintha kicseréltek volna. Pedig „csak” rávilágított arra, ami igenis bennem van, és most már tudom, hogy merre szeretnék továbbmenni. A fura az, hogy az azóta eltelt 2-3 napban több olyan telefonom is volt, ami összecseng az eldöntött iránnyal,ami szinte hihetetlen. Mintha az Univerzum is abba az irányba fordult volna, ami a beszélgetést követően lassan fogalmazódott bennem. Gondolataim újra egy irányban , újra a régi erővel dübörögnek a fejemben. És nem fárasztanak, mint korábban. Eltűnt a fáradtságom. Szóval nagyon köszönöm, és most már félelem nélkül lesz bátorságom a következő alkalomhoz 🥰.

Szabó Mónika

Az néhány hónapja nekem volt szerencsém Böbével beszélgetni a padon. Akkor voltak az utolsó melegebb őszi napok, mi még a fák alatt csevegtünk.
Böbével régóta ismerjük egymást, hajdanán együtt róttuk a köröket babakocsival Izbégen.
Igazából nem volt semmilyen elvárásom a beszélgetéssel kapcsolatban, talán kíváncsi is voltam, mit takar egy ilyen segítő konzultáció.
Persze ömlött belőlem az életem. És Böbe odaadó figyelemmel, átölelő szeretettel, simogató karokkal, és csupa-csupa melegséggel fordult felém.
Kaptam kérdéseket, amik elgondolkodtattak, tovább lendítettek, és erőt adtak az utamon.
Ajánlom mindenkinek Böbe csupa mosolygós, derűs személyiségét, ha van problémája, ha nincs. Biztosan visz magával haza valamit.

Szigethi Ágnes

Böbét egy nyári női saját bögrés teadélutánon ismertem meg. Elkezdtünk beszélgetni és megjegyeztem, hogy nagyon tetszik a bögréje. Ő csak annyit válaszolt, hogy akkor a Tiéd. Máig a kedvenc bögréim egyike.🙂
Olvasgatva a véleményeket, nehéz nem ismételgetni az előttem elhangzottakat.
Én válaszúthoz értem az életemben és ezért szerettem volna egy külső nézőpontot meghallgatni. Már a beszélgetés elején elmondtam neki, hogy nem válaszokat remélek tőle, de segíthet esetleg más nézőpontból vizsgálni a dolgokat. Most sem engedett el üres kézzel, ugyanis a beszélgetés során megtaláltam a válaszokat magamban.
A személyiségéből, a kisugárzásából, a lelkéből fakadóan, ahogy elkezdtek beszélgetni érzed, hogy őszinte lehetsz, hogy megnyílhatsz, mert nincs előítélet vagy okoskodás. Elfogadás és megértés van helyette. A beszélgetés számomra megkönnyebbülést hozott és megerősítést. A válaszok ott voltak bennem, de a beszélgetés segített a felszínre hozni azokat.
Aki szeretne önmaga felé egy lépést megtenni bármilyen okból annak biztos vagyok benne, hogy Böbe megfogja a kezét és segít,mert szerintem az övét (is) Isten fogja.🙂

Karap Sziszi

Nagyszerű anya, kiváló beszélgetőpartner és gondolatébresztő.
Szeretettel ajánlom mindenkinek!

Vomberg Frigyes Jr.

Évek óta ismerem Böbét. Odaadó, szerető Anya, mindig mosolygó, megértő Ember! ♥️
Hallgat, figyel, ért, és a legjobb pillanatban kérdi meg pont azt, amit kell!!

Harmath Nóra

Böbével már többször volt baráti beszélgetésem és coachként is dolgoztam vele. Nagyon inspiráló minden találkozás vele. Teljes odafigyelést és maximális feltöltődést kap az, aki hozzá fordul. Böbe hangsúlyt helyez arra, hogy a coaching ülésről használható, rögtön gyakorlatra váltható ötletekkel menj el.

Ágnes

Koszonom az uzenetet! Nagyon tetszett, es igaz! Jolesett a tegnapi beszelgetes, es meg mindig raz a hideg ha csak arra gondolok hogy ez nem volt veletlen ez a talalkozas. Hogy nem veletlen voltam „kivancsi” es minden mennyire csak ugy jott a beszelgetesunk alatt. A mondataid, az elindulas, hogy ” mas” szogben lattam meg ezeknek a dolgoknak a kezdetet. Az a hatalmas szeretet ami sugarzik Beloled csak ugy szimplan. Es az oleles. Ugy minden. Az elso mondat es az utolso is.. ( utcanev ) Koszonom a tegnap estet!

Kovács Kata

Értőn, figyelmesen, odafordulva hallgató, csendesen, bölcsen, derűsen támogató.
Mindenkinek szívből ajánlom.

Harmath Beáta

Mindenkinek ajánlom Böbe barátnőmet. Engem 26 éve coach-ol, csak ezt sokáig nem is tudtuk. 😂 Mindig itt van nekem, ahogy remélem, viszont érzi, hogy én is itt vagyok neki…. Keressétek, nekem fontos támaszom már negyed évszázada. 😍

Várnai Tünde