Mindenkinek ajánlom Böbe barátnőmet. Engem 26 éve coach-ol, csak ezt sokáig nem is tudtuk. 😂 Mindig itt van nekem, ahogy remélem, viszont érzi, hogy én is itt vagyok neki…. Keressétek, nekem fontos támaszom már negyed évszázada. 😍

Értőn, figyelmesen, odafordulva hallgató, csendesen, bölcsen, derűsen támogató.
Mindenkinek szívből ajánlom.

Koszonom az uzenetet! Nagyon tetszett, es igaz! Jolesett a tegnapi beszelgetes, es meg mindig raz a hideg ha csak arra gondolok hogy ez nem volt veletlen ez a talalkozas. Hogy nem veletlen voltam „kivancsi” es minden mennyire csak ugy jott a beszelgetesunk alatt. A mondataid, az elindulas, hogy ” mas” szogben lattam meg ezeknek a dolgoknak a kezdetet. Az a hatalmas szeretet ami sugarzik Beloled csak ugy szimplan. Es az oleles. Ugy minden. Az elso mondat es az utolso is.. ( utcanev ) Koszonom a tegnap estet!

Böbével már többször volt baráti beszélgetésem és coachként is dolgoztam vele. Nagyon inspiráló minden találkozás vele. Teljes odafigyelést és maximális feltöltődést kap az, aki hozzá fordul. Böbe hangsúlyt helyez arra, hogy a coaching ülésről használható, rögtön gyakorlatra váltható ötletekkel menj el.

Évek óta ismerem Böbét. Odaadó, szerető Anya, mindig mosolygó, megértő Ember! ♥️
Hallgat, figyel, ért, és a legjobb pillanatban kérdi meg pont azt, amit kell!!
Nagyszerű anya, kiváló beszélgetőpartner és gondolatébresztő.
Szeretettel ajánlom mindenkinek!
Böbét egy nyári női saját bögrés teadélutánon ismertem meg. Elkezdtünk beszélgetni és megjegyeztem, hogy nagyon tetszik a bögréje. Ő csak annyit válaszolt, hogy akkor a Tiéd. Máig a kedvenc bögréim egyike.🙂
Olvasgatva a véleményeket, nehéz nem ismételgetni az előttem elhangzottakat.
Én válaszúthoz értem az életemben és ezért szerettem volna egy külső nézőpontot meghallgatni. Már a beszélgetés elején elmondtam neki, hogy nem válaszokat remélek tőle, de segíthet esetleg más nézőpontból vizsgálni a dolgokat. Most sem engedett el üres kézzel, ugyanis a beszélgetés során megtaláltam a válaszokat magamban.
A személyiségéből, a kisugárzásából, a lelkéből fakadóan, ahogy elkezdtek beszélgetni érzed, hogy őszinte lehetsz, hogy megnyílhatsz, mert nincs előítélet vagy okoskodás. Elfogadás és megértés van helyette. A beszélgetés számomra megkönnyebbülést hozott és megerősítést. A válaszok ott voltak bennem, de a beszélgetés segített a felszínre hozni azokat.
Aki szeretne önmaga felé egy lépést megtenni bármilyen okból annak biztos vagyok benne, hogy Böbe megfogja a kezét és segít,mert szerintem az övét (is) Isten fogja.🙂
Az néhány hónapja nekem volt szerencsém Böbével beszélgetni a padon. Akkor voltak az utolsó melegebb őszi napok, mi még a fák alatt csevegtünk.
Böbével régóta ismerjük egymást, hajdanán együtt róttuk a köröket babakocsival Izbégen.
Igazából nem volt semmilyen elvárásom a beszélgetéssel kapcsolatban, talán kíváncsi is voltam, mit takar egy ilyen segítő konzultáció.
Persze ömlött belőlem az életem. És Böbe odaadó figyelemmel, átölelő szeretettel, simogató karokkal, és csupa-csupa melegséggel fordult felém.
Kaptam kérdéseket, amik elgondolkodtattak, tovább lendítettek, és erőt adtak az utamon.
Ajánlom mindenkinek Böbe csupa mosolygós, derűs személyiségét, ha van problémája, ha nincs. Biztosan visz magával haza valamit.

A Facebookon keresztül hallottam Böbéről, és már az első látott bejegyzések után az volt érzésem, hogy szeretnék találkozni vele. Sok hónap után rászántam magam, hogy megkérdezzem , van-e még lehetőségem. Sokminden történt velem az utóbbi 2-3 évben, tényleg sok minden, nem rossz dolgokra gondolok, de kicsit úgy éreztem, fogalmam sincs mit szeretnék a közeli és távoli jövőben kezdeni a lehetőségeimmel. Így nem is vártam semmi megoldásfélét a beszélgetéstől, hiszen ez olyan lehetetlennek tűnt. És mégis, már pár óra múlva ,mintha kicseréltek volna. Pedig „csak” rávilágított arra, ami igenis bennem van, és most már tudom, hogy merre szeretnék továbbmenni. A fura az, hogy az azóta eltelt 2-3 napban több olyan telefonom is volt, ami összecseng az eldöntött iránnyal,ami szinte hihetetlen. Mintha az Univerzum is abba az irányba fordult volna, ami a beszélgetést követően lassan fogalmazódott bennem. Gondolataim újra egy irányban , újra a régi erővel dübörögnek a fejemben. És nem fárasztanak, mint korábban. Eltűnt a fáradtságom. Szóval nagyon köszönöm, és most már félelem nélkül lesz bátorságom a következő alkalomhoz 🥰.

Böbe❤Még 1x szeretném a fantasztikus élményt amit Tőled kaptam.
Izgatottan vártam a a mai délutánt,vártam,hogy miről és hogyan fogunk majd Böbével beszélgetni.Szerintem akármiről is beszélgethettünk volna,az én döntésem volt.Elmeséltem az éppen aktuális állást az életünkben,igazából,egy teljesen kívülálló véleményére voltam kíváncsi,vagy méginkább egy megerősítésre,hogy a döntést amit már rég meghoztam,helyes avagy nem.Vagy valami ilyesmi.Ha egy olyan emberrel beszélgetsz,aki ismer és kötödése van hozzád,nem biztos,hogy azt a tükröt mutatja amit látni akarsz,ellenben egy vad idegen,simán eléd tartja.Megerősítést,vagy támogatást,vagy nem is tudom mit vártam,ehelyett tulajdonképpen olyan számomra teljesen más perspektívába helyezte az egész beszélgetést,hogy a végére nem maradtak kérdések,csak mérhetetlen nyugalom és pozitív érzés,úgy mindennel kapcsolatban.Volt egy kiemelkedően csodás pillanat,amikor a lezárás,az elengedés,a véglegbezárásról esett szó,hogy olyan nincs,hogy vége,de olyan van,hogy új kezdet ,aminek számtalan útja lehet,és bármelyiken is indulsz el,az Téged szolgál majd.(Jó,persze nem pont, szó szerint,mert még hatás alatt vagyok.)
Szóval,merj beszélgetni,mert lehet,hogy a problémád nem is akkora mint hiszed,elég ha más szemszögből is megvizsgálod és szemed előtt válik minden világossá.❤